Detaily
Formát: 2x CD, Audio, MP3 Audiokniha
Žánr: Mluvené slovo
Délka: 14:13:32
Autor: Anthony Bourdain
Čte: Otakar Brousek ml.
Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně. S tím přichází i historky, z nichž tuhne úsměv na rtech, aby se posluchač za chvilku nezřízeně rozesmál. Víte, proč si nedávat v pondělí v restauraci rybu? Už máte chuť na něco dobrého? Ideální audiokniha do kuchyně.
Žánr: Mluvené slovo
Délka: 14:13:32
Autor: Anthony Bourdain
Čte: Otakar Brousek ml.
Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně. S tím přichází i historky, z nichž tuhne úsměv na rtech, aby se posluchač za chvilku nezřízeně rozesmál. Víte, proč si nedávat v pondělí v restauraci rybu? Už máte chuť na něco dobrého? Ideální audiokniha do kuchyně.
Další informace
Interpret | Anthony Bourdain |
---|---|
Titul | Důvěrnosti z kuchyně |
Nosič | 2CD |
Typ nosiče | CD |
Dostupnost | Není skladem, 14 dnů |
Tracklist | Disc: 1 - CD 1. Předkrm – Poznámka šéfkuchaře 09:37 2. První chod – Jídlo je dobré, část 1 12:39 3. První chod – Jídlo je dobré, část 2 14:00 4. První chod – Jídlo je sex 15:10 5. První chod – Jídlo je bolest, část 1 18:05 6. První chod – Jídlo je bolest, část 2 12:27 7. První chod – Americký kulinářský institut 25:37 8. První chod – Návrat mal carne 19:21 9. Druhý chod – Kdo vaří? 23:59 10. Druhý chod – Z naší kuchyně na váš stůl, část 1 14:50 11. Druhý chod – Z naší kuchyně na váš stůl, část 2 17:07 12. Druhý chod – Chcete vařit jako profící? 27:12 13. Druhý chod – Syndrom majitele restaurace a jiné zdravotní obtíže 19:17 14. Druhý chod – Vazoun, část 1 13:51 15. Druhý chod – Vazoun, část 2 19:43 16. Třetí chod – Dobývám pozice, část 1 21:08 17. Třetí chod – Dobývám pozice, část 2 24:17 18. Třetí chod – V povznesené náladě 22:54 19. Třetí chod – Šéfkuchař budoucnosti 17:30 20. Třetí chod – Apokalypsa, část 1 15:52 21. Třetí chod – Apokalypsa, část 2 11:00 22. Třetí chod – Léta v divočině 24:07 23. Třetí chod – Co vím o mase 24:51 24. Třetí chod – Pino Noir: Toskánská epizoda, část 1 23:01 25. Třetí chod – Pino Noir: Toskánská epizoda, část 2 25:37 Disc: 2 - CD 1. Dezert – Všední den, část 1 20:43 2. Dezert – Všední den, část 2 20:27 3. Dezert – Všední den, část 3 22:23 4. Dezert – Zástupce šéfkuchaře, část 1 19:09 5. Dezert – Zástupce šéfkuchaře, část 2 24:50 6. Dezert – Vyjadřovací prostředky 22:54 7. Dezert – A ti druzí 15:00 8. Dezert – Adam Pravé příjmení neznámé 27:18 9. Dezert – Oddělení lidských zdrojů 14:52 10. Káva a cigárko – Život Bryana, část 1 21:56 11. Káva a cigárko – Život Bryana, část 2 25:09 12. Káva a cigárko – Vyslancem v Tokiu, část 1 17:22 13. Káva a cigárko – Vyslancem v Tokiu, část 2 18:22 14. Káva a cigárko – Vyslancem v Tokiu, část 3 25:13 15. Tak vy se chcete stát šéfkuchařem? – Závěrečný proslov 18:06 16. Kuchyň je zavřená – Bolí mě ruce 20:37 17. Kuchyň je zavřená – Doslov 28:20 18. Předmluva z roku 2012 a Úvod z roku 2000 17:39 |
Popis | Formát: 2x CD, Audio, MP3 Audiokniha Žánr: Mluvené slovo Délka: 14:13:32 Autor: Anthony Bourdain Čte: Otakar Brousek ml. Tohle je svět chlapů s vařečkou v ruce. Z kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně. S tím přichází i historky, z nichž tuhne úsměv na rtech, aby se posluchač za chvilku nezřízeně rozesmál. Víte, proč si nedávat v pondělí v restauraci rybu? Už máte chuť na něco dobrého? Ideální audiokniha do kuchyně. |
SKU | TYM685-0 |
Ean | 8595693406854 |
Rok vydání | 2021 |
Pořadové číslo | 1000180309 |
Sleva | Sleva 10 % |
Doporučená prodejní cena | 449,00 Kč |
Zařazeno v kategoriích:
Audioknihy
2021 - 10
Anthony Bourdain